Cum sa alegi rochia de mireasa in functie de locatia evenimentului?

Alegerea rochiei in functie de locatia evenimentului este importanta pentru a te simti confortabil. Atunci cand iti doresti un look potrivit cu toata atmosfera nuntii, trebuie sa tii cont si de locatie. Exista cateva mici trucuri pe care le poti folosi pentru a te asigura ca totul este perfect.     

Cu siguranta ca e important sa alegi rochia si in functie de anotimp, insa locatia evenimentului si decorul sunt mai importante. Cand esti in cautare de rochii de mireasa Bucuresti, tot ce iti doresti este sa gasesti rochia potrivita repede iar rezultatul sa fie wow. E important sa te simti confortabil in ziua cea mare.

Pentru ca procesul cautarii sa fie unul placut, asigura-te ca ai in vedere de la bun inceput ce anume cauti. In felul acesta este mai simplu sa selectezi ce anume ti se potriveste si ce nu. E important sa iti cunosti stilul, si sa gasesti in functie de acesta, rochia potrivita. Totul trebuie sa fie perfect.

Ce ma poate ajuta sa-mi aleg rochia?

Tine cont de anotimp, dar mai ales de locatie. Poti alege o rochii de mireasa printesa daca organizezi nunta in anotimpul rece, undeva in interior. Rochiile tip printesa presupun de obicei mult material, fapt care le face perfecte pentru anotimpul rece. Pentru o nunta la castel, sunt ideale.

Poti alege o astfel de rochie daca organizezi nunta chiar si in primavara sau vara, insa asigura-te ca este confectionata dintr-un material usor. Spre exemplu, evita pe timp de vara, materialele :

  1. Brocartul
  2. Taftaua
  3. Catifeaua

O nunta organizata intr-un loc istoric sau intr-un spatiu elegant, sofisticat, impune alegerea unor materiale pretioase. Tine cont si de faptul ca nunta se va desfasura in interior sau afara. E important sa stabilesti acest detaliu pentru ca poate influenta tinuta din ziua cea mare. Rochiile voluminoase sunt ideale pentru o locatie eleganta.

Informatii de care sa tii cont

In cautarea rochiei perfecte, daca evenimentul se va desfasura intr-un cadru rustic sau intr-o gradina, orienteaza-te spre materiale naturale. Poti alege o croiala de rochie de mireasa sirena, insa ai grija la material. E recomandat sa porti :

  • Bumbac
  • Matase
  • Dantela
  • In

Materialele naturale sunt perfecte pentru nuntile organizate vara sau primavara. De asemenea, pentru o nunta pe plaja, pot fi alegerea perfecta. Atat din punct de vedere al croielii cat si al materialului. Trebuie sa te simti confortabil intr-un asemenea cadru, asadar alege materiale fluide.

Opteaza pentru materiale tip organza sau sifon daca alegi sa organizezi nunta vara. Sunt ideale pentru o nunta pe plaja. Vei observa cat de frumos se vor misca in vant si cat de bine te vei simti in briza marii. Temperaturile mai ridicate impun rochii simple, tip A sau tip sirena. Totusi, detaliile delicate sunt apreciate.

Accesorizarea tinutei de mireasa

Atunci cand evenimentul se va desfasura intr-o sala de bal sau intr-un hotel luxos, materialele trebuie sa fie pretioase. Poti alege in continuare o rochie de printesa, insa concentreaza-ti atentia pe detalii. O tinuta eleganta se construieste cu atentie si cu focus pe materiale si accesorii delicate.

Pune accentul pe pietrele luxoase, pe detaliile atent alese. Cand vine vorba despre accesorizare, poti incerca :

IdeiDetalii
Voaluri lungiAdauga drama si eleganta
Corsete cu perle, cristale sau pietreAtrag atentia asupra bustului
Tocuri inalte, manusiAdauga o nota de solemnitate si rafinament

O nunta organizata intr-o biserica sau intr-o catedrala, impune o tinuta mai serioasa. Poti incerca sa te acoperi cu o capa, in special in sezonul rece. Va oferi o nota de dramatism si eleganta momentului. Te poti orienta inclusiv spre accesorizarea cu o trena, cu siguranta vei fi in centrul atentiei.

Cum sa arati perfect in ziua cea mare?

Indiferent ca nunta ta este organizata in padure, pe plaja sau intr-un restaurant luxos, e important sa te simti bine. O mireasa care se simte confortabil, va arata excelent. Pune accentul pe aspectul acesta si alege materialul si croiala perfecta pentru tine. E important sa te simti frumoasa.

Un alt aspect deosebit de important este sa te asiguri de calitatea materialelor si a croielii. Materialele de calitate superioara vor permite pielii tale sa respire indiferent de anotimp. Te vei simti excelent intr-o matase de calitate superioara. Orienteaza-te spre magazine cu produse de calitate.

In ziua cea mare, e important sa te simti frumoasa, vazuta dar si confortabila. Tine cont de anotimp si locatie atunci cand alegi materialele, croiala si accesoriile. Alegerea potrivita nu e greu de facut daca stii ce sa urmaresti. Cauta cu entuziasm cat mai multe modele si vei gasi castigatoarea, cu siguranta.